Lavet efter opskriften på melpakken og justeret til efter, hvad der var i skabene.
4 dl mælk
50 g gær
1 æg
½ tsk salt
2 spsk olie
1 spsk sukker
1 håndfuld rosiner
1 håndfuld tørrede tranebær
hvedemel (til du synes dejen er som den skal være, jeg bager på slum)
Hæld det hele i en skål, og fyld mel på til dejen er smidig og glat.
Sæt til hævning et lunt sted ca 40 min
Tril dejen til boller, og sæt på bageplade.
Lad dem efterhæve 20-30 min.
Kan pensles med æg.
Og så i ovnen med dem, på 180 grader, ca. 12-15 min afhængig af størrelsen.
Bør nydes lune, med masser af koldt smør.
Mums.
TIP:
- Udelad rosinerne, og du har en simpel thebolledej.
Ingen kommentarer:
Send en kommentar
Læg en kommentar her. Jeg bliver så glad, og jeg lover at svare !
:-D