Den her opskrift har min mor lavet i årevis, og de er bare super fantastiske. Sprøde, søde, knasende og med store nødder. What's not to love? De er mine absolutte yndlingssmåkager.
Chokoladekager
Kager til 12 - ca. 55 stk.
- 75 g blødt smør
- 100 g sukker (ca. 1¼ dl)
- 50 g brun farin (ca. ¾ dl)
- 1 æg
- 150 g hvedemel (ca. 2½ dl)
- 1 tsk vaniljesukker
- ½ tsk natron
- ½ tsk fint salt
- 100 g grofthakket mørk chokolade (ca. 50% kakao)
- 50 g hasselnøddekerner i halve
- Bagetid: Ca. 7 min. ved 175°.
· Rør smør og sukker godt sammen. Rør farin og æg i. Bland hvedemel sammen med vaniljesukker, natron og salt og vend det i smørblandingen. Tilsæt chokolade og nøddekerner. Sæt med 2 teskeer dejen i toppe på en plade med bagepapir. Tryk dem lidt flade. Bag kagerne øverst i ovnen. Spis kagerne, mens de er nybagte og lune.
· Kilde: Karolines Køkken
Ingen kommentarer:
Send en kommentar
Læg en kommentar her. Jeg bliver så glad, og jeg lover at svare !
:-D