Men når du tager den første bid, og smagen af sød mascarponecreme, syrligt solbærsyltetøj og fyldig, cremet chokoladeganache eksploderer og tilfredstiller dine smagsløg, tilgiver du kagen med det samme, og glemmer, at du nogensinde overvejede at lade være.
Det her er ultimativ nydelse.
Bon Appetit.
Kilde: Alt for Damerne, 2011 |
TIP:
- Når der står, at du skal bruge to hele glas syltetøj, så mener de det. Kagebundene suger en del af syltetøjet.
- Kagen bliver allerbedst, hvis den får lov til at stå køligt nogle timer, så mascarponecremen kan nå at sætte sig.
- Når du bager bundene, og skal dele dem i tre (eller to), så brug sytråd. Det er tusind gange nemmere end at stå og fumle med knive, og smuldret kage.
- PAS PÅ bundene når du har delt dem. De er meget skrøbelige.
super lækre kager, dine billede er altså mega gode, man bliver virkelig lækkersulten af at se på dem.
SvarSletåhhhhhh nam nam
SvarSletTotalt nam nam :-)
SvarSletJeg er NØDT til at prøve at bage den kage, ser for vild ud :o) Og så er det en undskyldning for at inviterer på kaffe ;o)
SvarSlet-Julie
Jeg kommer altid gerne til kaffe når du inviterer :-) Den her kage ville bare være bonus til det gode selskab :-)
SvarSletHold nu op hvor ser den vild ud!!! Ærgerligt der er så lang tid til min fødselsdag ;-)
SvarSletDer er altid en god grund til at bage kage ;-)
SvarSletIsær den her :-D