tirsdag den 24. maj 2011

Solbær-chokolade-drøm

Denne her kage skal I passe på med. Bare I åbner opskriften, har det første kilo allerede plantet sig solidt på sidebenene. Når du handler ingredienser som mascarpone, fløde, chokolade og solbærsyltetøj, sætter de næste par kilo sig insisterende, og når du tager den ud af køleskabet i al sin pragt, kommer der lynhurtigt to mere på. Og du har ikke engang smagt den endnu.
Men når du tager den første bid, og smagen af sød mascarponecreme, syrligt solbærsyltetøj og fyldig, cremet chokoladeganache eksploderer og tilfredstiller dine smagsløg, tilgiver du kagen med det samme, og glemmer, at du nogensinde overvejede at lade være.
Det her er ultimativ nydelse.
Bon Appetit.


Kilde: Alt for Damerne, 2011

TIP:
- Når der står, at du skal bruge to hele glas syltetøj, så mener de det. Kagebundene suger en del af syltetøjet.
- Kagen bliver allerbedst, hvis den får lov til at stå køligt nogle timer, så mascarponecremen kan nå at sætte sig.
- Når du bager bundene, og skal dele dem i tre (eller to), så brug sytråd. Det er tusind gange nemmere end at stå og fumle med knive, og smuldret kage.
- PAS PÅ bundene når du har delt dem. De er meget skrøbelige.




7 kommentarer:

  1. super lækre kager, dine billede er altså mega gode, man bliver virkelig lækkersulten af at se på dem.

    SvarSlet
  2. Jeg er NØDT til at prøve at bage den kage, ser for vild ud :o) Og så er det en undskyldning for at inviterer på kaffe ;o)
    -Julie

    SvarSlet
  3. Jeg kommer altid gerne til kaffe når du inviterer :-) Den her kage ville bare være bonus til det gode selskab :-)

    SvarSlet
  4. Hold nu op hvor ser den vild ud!!! Ærgerligt der er så lang tid til min fødselsdag ;-)

    SvarSlet
  5. Der er altid en god grund til at bage kage ;-)
    Især den her :-D

    SvarSlet

Læg en kommentar her. Jeg bliver så glad, og jeg lover at svare !
:-D